fbpx

Glæd jer til indflytning i 2021!

Et år er gået på hæld i Blåklokken. Byggepladsen har i de sidste måneder summet af liv, og opførelsen af Blåklokken skrider hurtigt frem. Vi glæder os til at vise de første beboere på plads til foråret. Glæd jer til livet i de nye boliger i 2021!

Der er allerede mange som har skrevet sig op til indflytning i marts 2021, men har du også lyst til at bo til leje i den populære, nye bydel, er der stadig flere ledige lejeboliger tilbage. Du kan kontakte mægler og tilmelde dig Åbent Hus her.

2021 bliver et rigtigt spændende år. I Køge Kysts mondæne, nye havneområde, er Blåklokken blevet tilføjet som endnu et flot boligbyggeri. Her glæder vi os over at kunne tilbyde lejeboliger i Køges nye, attraktive boligområde med en helt unik beliggenhed midt mellem strand og by. I Blåklokken bliver der plads til singler, par, familier og seniorer i de rummelige 2-, 3- og 4-værelses lejligheder. Måske bliver der også plads til dig i en af de sidste ledige 4-værelses boliger?

Blåklokken står næsten færdig og den flotte, moderne bygning mangler nu kun de sidste detaljer, inden vi kan hjælpe mange spændte beboere på plads. De lyse, nordiske køkkener er blevet installeret, og venter bare på surdejsforsøg og familiemiddage.

Kom og se den stylede prøvebolig

For at give alle kommende lejere den bedste oplevelse af Blåklokkens mange muligheder, har vi fået indrettet en prøvebolig. Her kan du rigtig fornemme den gode rumfordeling, og det smukke lysindfald som er så særligt for dette strandområde i Køge. Selv her på årets sidste mørke dage, lykkedes det os at tage nogle flotte billeder af prøvelejligheden. Du kan finde flere af de stylede billeder her.

Du er selvfølgelig også meget velkommen til at komme forbi og opleve Blåklokken i virkeligheden! Allerede d. 3. januar holder vi første Åbent Hus i det nye år, og efterfølgende kan du komme søndage kl. 11.00-13.00 på Søndre Molevej 2F st. 1, 4600 Køge. Her får du mulighed for at se den stylede prøvebolig med møbler og indretningsdetaljer der giver et godt indtryk af hvordan livet i Blåklokken bliver.

Vi ønsker dig et rigtig godt nyt år – måske i Blåklokken?