fbpx

Fællesspisning i Pakhuset

Visionen bag det nye, flotte pakhus på Køge Havn er at skabe et amerikansk inspireret ”community house”. Et lokalt samlingssted hvor kommende tilflyttere i Blåklokken og andre af Køges borgere kan mødes til et væld af forskellige aktiviteter. Eventkalenderen bugner allerede med alt fra foredrag til yogahold, og som en populær tilføjelse, inviterer Pakhuset Braunstein nu til fællesspisning. Skal I med?

Det nye, imponerende pakhus på Køge Havn er kun lige akkurat åbnet, men områdets beboere lader allerede til at have taget godt imod det moderne forsamlingshus. Hver onsdag, i lige uger, åbner Pakhuset Braunstein dørene op til fællesspisning i den imponerende sal. Her kan børnefamilier, unge og ældre samles ved langborde og nyde et lækkert måltid mad med udsigt til vandet.

De nyslebne Junckers gulve og det højloftede rum, slår stemningen an og passer perfekt sammen med de rå langborde. Var der nogen der sagde vikingehal? Fællesspisningen er en oplagt mulighed for at komme helt tæt på byggeriet og inspicere den flotte konstruktion indefra.

Kom til langbords med familien

Konceptet med fællesspisning er allerede godt i gang, men det er muligt at tilmelde sig kommende arrangementer her. Prisen er 125 kr. pr. person og børn under 3 år spiser gratis. Middagen begynder kl. 18.00, men dørene åbner allerede kl. 17.00 så der er god tid til at finde sig en plads med familien, og måske nyde en af bryggeriets kendte øl inden maden bliver serveret.

Menuen bliver afstemt efter årstidens råvarer, og vi kan godt afsløre at decembers menu bliver med et saftigt vintertema af confiteret and, linser med bacon, løg og gulerødder, citrusmarineret spidskål, salat med vinaigrette og husets maltboller. Der er lagt op til velsmagende vinterhygge ved langbordene!

I forbindelse med covid-19 gør Braunstein Pakhus opmærksom på, at de følger myndighedernes retningslinjer og i øjeblikket anretter maden på mindre fade, således at gæster trygt kan være sammen. I tilfælde af nye restriktioner, der påvirker arrangementer, tilpasses eller aflyses fællesspisning og da vil billetter også blive refunderet.

Pakhuset Braunstein håber på at samle alle områdets beboere til et hyggeligt fællesskab, og at sætte rammerne for at nye bekendtskaber kan opstå. Ideen er udviklet ud fra området og Køge Kysts store ambitioner om at skabe et rigt udvalg af kultur og byliv. Fællesspisningen er derfor kun ét af mange kommende aktivitetsudbud som vil strømme ud af det nye pakhus.

Der er tydeligvis mange spændende begivenheder i vente for beboere og kommende tilflyttere i Blåklokken. Vil du læse mere om Køges populære lejeboliger ved havnen, kan du finde mere information her.