fbpx

Invitér familien på pandekager i mosen

Husk at sætte gps’en til Mosehusets købmandshandel når du drejer ud fra Blåklokken i Køge. Den gamle købmandsbutik ligger godt gemt i moseområdet Dyndet ved Borup, men hele den bugtede køretur mellem marker og gamle husmandsgårde er en oplevelse i sig selv. Til sidst ankommer du til den perfekte destination for familiehygge.

Mosehusets købmandshandel er en tidslomme, godt gemt i et dejligt naturområde i Borup uden for Køge. Både familiens ældre generation vil elske at summe rundt mellem butikkens bugnende hylder af teblandinger, chokolade, julepynt, finurlige nips og meget mere, mens børnene kan lokkes med lune, hjemmelavede pandekager.

Dyndet ved Borup er et skønt naturområde ca. 17 km vest for Køge, og både sommer og vinter tiltrækkes familier fra Køge og omegn af de smukke omgivelser. Med tiden er det for mange familier blevet en helt fast tradition at kombinere en gåtur rundt om den lille badesø, med et kig i Mosehusets købmandshandel.

Parkér bilen ved Mosehuset og tag turen rundt om den aflange sø. Undervejs på ruten møder man indgangen til en nærliggende campingplads med det utrolige navn, ja tro det eller ej: Corona Camping. Tæt ved søen er det også muligt at tage en trappe op til en fantastisk udsigt over hele området. Turen rundt om søen er ikke lang, og kan let klares af familiens ældre, samt små børneben der hurtigt bliver trætte.

Afslut den smukke gåtur med en tallerken pandekager i Bedstes Pandekagehus i gården, hvor børnene kan lege på legepladsen. De lækre pandekager kan også med fordel bruges som lokkemiddel for familiens mindste på turen rundt om søen.

En tur i mosen er en oplagt mulighed for at forene gåtur, familiehygge og lidt shopping i én og samme udflugt. Mosehusets købmandshandel har åbent alle dage fra kl. 12-18. Planlæg dit besøg her.

Som familie i Blåklokken i Køge er der masser af spændende udflugtsmål inden for kort afstand. Du kan finde mere information om oplevelser i Blåklokkens nærområde her eller læse mere om de ledige lejligheder her.